AFRIKA.AX
Hjälp som når fram!

Msaada Afrika - Partner

Tanzania Östafrika

folkmängd ca 48 milj

Partner med afrika.ax


Bli en Partner/sponsor med afrika.ax

Vi vill erbjuda dig en möjlighet att bli en del av vårt mål, och därmed en del av vårt arbete att ge människor en möjlighet att leva och fullborda sina liv. Idag arbetar vi mycket i områden där torka och fattigdom lett till hunger och lidande. Detta gör vi genom att dela ut mat och bygga en framtid i form av skolor och även enkla hus för änkor med många barn.

En framtid börjar med en mättad mage, där fokusen inte ligger på att överleva dagen utan på att skapa en tillvaro som lyfter. Förutom att dela ut mat i de trakter där regnen uteblivit vill vi ge barnen en framtid genom att bygga skolor och slutföra skolbyggnader där pengarna tagit slut.

Detta gör vi oberoende av religiös, etnisk eller politisk bakgrund utan utifrån att människan är värdefull och dyrbar, där varje liv är en gåva till oss som värld. Hur kan Du hjälpa till? Behoven är så stora och så många!

Det du ger och det du gör för någon annan gör verkligen skillnad. Det vi lägger ner på en lunch en vacker sommardag här hemma kan i ett land som Tanzania rädda en familj för en längre tid.

Tag gärna kontakt med oss info@msaadaafrika.ax och bli en partner eller sponsor med Msaada Afrika. www.afrika.ax

Engagera dig eller ditt företag för en värld med mindre fattigdom, genom Msaada Afrika.

Bli en utsträckt hand till hjälp i rätt tid!
Hjälp som når fram!